Tips

De 4 beste redenen om een barista te huren

Heb jij tijdens jouw feestje weleens in de keuken gestaan om koffie te maken voor je gasten en bedacht hoe handig het zou zijn om een barista Breda in te huren? Nu moet je namelijk alles zelf doen. En natuurlijk wil iedereen tegelijk een kop koffie, terwijl jouw senseo apparaat dit slechts kopje voor kopje maakt. Jeetje, wat duurt dat ontzettend lang. Al die tijd sta jij te wachten in de keuken. Eenmaal klaar met je rondje waarin je alle gasten hebt voorzien, is de eerste alweer toe aan een volgend kopje koffie. Gezellig hoor, zo’n feestje dat je op deze manier zelf helemaal misloopt.

Een barista huren is een goed alternatief

Iemand die jou helpt op je verjaardag is een cadeautje dat je aan jezelf mag geven. Maar je wilt je vrienden of familie ook niet een feestje ontzeggen door ze de hele avond te laten lopen voor drinken voor al je gasten. Dan zijn de barista’s van Coffee on Wheels Breda een geweldige uitkomst. Zij nemen al jouw koffiezorgen weg en verwennen je gasten door voor ieder wat wils te bereiden. Toch nog wat overtuiging nodig? Hier komen de 4 beste redenen om een barista te huren op jouw feestje.

1. Een barista huren voor een onvergetelijke indruk

Kun jij je dat feestje van je ouders nog herinneren van twee jaar terug? Waarschijnlijk zat je allemaal in een kring en er zal wel koffie en taart zijn geweest. Het was vast een gezellige avond, maar precies weet je het niet meer.

Ben jij al eens op een feestje geweest waar een barista met zijn mobiele koffiekar stond? De kans is namelijk groot dat je je dan precies kunt herinneren waar dat was en wanneer dat was. Het is namelijk een unieke ervaring die gegarandeerd een onvergetelijke indruk achterlaat bij alle gasten.

2. Een specialist die weet wat hij doet

De mobiele barista die te huren is bij Coffee on Wheels is een expert als het gaat om koffie. Hij weet je alles te vertellen over dit warme drankje en maakt jouw favoriete koffie met passie en plezier. En dat proef je.

3. De lekkerste koffie

Een barista huren op je feestje garandeert dat al jouw gasten de koffie drinken die zij het allerliefst drinken. Of het nu gaat om een sterke kop espresso of een overheerlijke cappuccino. Met een mobiele barista geef jij jouw gasten de mogelijkheid om te kiezen wat zij het liefst willen drinken en om te genieten van de smaakvolle kwaliteit die onze barista’s leveren.

4. Een barista huren op elke locatie

Je hoeft niet per se in de hoofdstad van ons land te wonen om een barista te kunnen huren. Coffee on Wheels is gevestigd in diverse locaties in het land en rijdt bovendien graag naar jou toe. Zo is het ook voor jou eenvoudig om een barista te huren en je feestje onvergetelijk te maken.

Waar wacht je nog op?

Zorg dat jouw verjaardag hét feestje wordt waar iedereen nog lang over zal spreken en neem meteen contact op om een barista te huren met zijn mobiele koffiebar.
Uiteraard komen wij ook graag langs op je werk en staan wij klaar voor alle gasten die jouw grote evenement komen bezoeken.