Drinken

Goede koffie voor weinig met Senseo aanbieding

Als je voor relatief weinig geld goede koffie wil zetten, ben je met een Senseo aanbieding goed af. Senseo apparaten zijn al niet zo duur en met een Senseo aanbieding ben je nog goedkoper uit. De apparaten worden gemaakt door Philips en de Senseo koffiepads zijn van Douwe Egberts. Zo zet je dus een lekkere kop koffie, of cappuccino. Er zijn verschillende apparaten, waarbij de meeste één of twee koppen per keer kunnen zetten. Bij sommige Senseo apparaten kun je een hele pot koffie in één keer zetten, of speciale koffies zoals een latte maken. Voor de huidige Senseo aanbieding kijk je hier.

Philips Senseo koffieapparaat

Met een Philips Senseo apparaat kun je dus verschillende soorten koffie zetten, afhankelijk van welk apparaat je aanschaft. De Senseo Switch kun je bijvoorbeeld gebruiken voor één of twee koppen, of voor een hele pot koffie. Een Quadrante of Latte Duo is een nieuwer model, maar er zijn ook de Duo Select en de Viva Café Duo. Als je weinig ruimte hebt, kun je kiezen voor het compacte Senseo UP model. Welk apparaat ook je voorkeur heeft, er is bijna altijd wel een Senseo aanbieding te vinden. Bovendien zijn er soms acties met melkopschuimers voor bij je koffiezetapparaat.

Senseo koffiepads

Er is niet alleen ruime keuze in Senseo apparaten, er zijn ook verschillende koffiepads. De pads worden gebruikt in Senseo apparaten om koffie te zetten. Er zijn verschillende blends verkrijgbaar. De ene sterker en de ander milder. Er zijn zelfs decafé koffiepads van Senseo. Of je nu op zoek bent naar koffiepads of een koffiezetapparaat – of misschien zelfs allebei – de Senseo aanbiedingen van dit moment vind je hier. Er worden aanbiedingen verzameld van onder andere Blokker en Bol.com, maar ook van andere winkels en webwinkels.