Tips

Heb je te veel losse koelingen in je horecazaak? Denk dan is aan een koelcel

Als je in de horeca werkt zijn er natuurlijk een hoop regels die nageleefd moeten worden. Je wilt er natuurlijk wel voor zorgen dat het eten en drinken dat je verkoopt allemaal gewoon veilig blijft voor de klant. Vaak gebeurt het dan wel dat men allerlei verschillende koelingen gaat verzamelen voor verschillende producten. Vaak is het dan gewoon handiger om dat allemaal de combineren in een handige koelcel of zelfs in een alleenstaande gebaksvitrine. Als je jezelf hierin herkent, lees dan gauw verder want dan zullen we eventjes alle voordelen voor je uit de doeken doen.

Een koelcel

Iedere handige koelcel kan je natuurlijk meer dan genoeg in kwijt. Je kan daarmee ook gelijk behoorlijk wat op je stroom gaan besparen. Een beetje effici├źnte en handige koelcel heeft ook natuurlijk een zuinig energieverbruik en goede isolatie. Als je de kosten wil drukken in de horeca dan kan een dergelijke investering heel wat op de maandelijkse rekeningen gaan besparen. Het is natuurlijk ook een manier om je zaak een professionele uitstraling te geven. Je kan koelcellen namelijk ook met glas bestellen zodat je de producten nog steeds tentoon kan stellen aan de klant.

Alleenstaande gebaksvitrine

Een van de beste manieren om de eetlust bij de klanten op de werken is om de producten op zo een manier ten toon te stellen dat je mond al begint te wateren op het moment dat je over de drempel bent. Je zal het ongetwijfeld zelf ook al vaak gezien hebben terwijl je aan het shoppen bent, en het maakt het gelijk ook makkelijk om dit bij de toonbank te plaatsen. Op die manier heb je er altijd snel toegang toe, en kan je ook gelijk met de klant praten. Alleenstaande gebaksvitrines zijn ook makkelijk om schoon te houden en je kan het natuurlijk ook allemaal mooi versieren zodat het eten er allemaal nog lekkerder uitziet.